Voor werkgevers

Op zoek naar de best mogelijke kandidaat?

University Positions is sinds 2004 in samenwerking met een aantal van toonaangevende Europese media het meest bezochte carrièrenetwerk van universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstellingen. Elke maand worden ons netwerk en onze partners door honderdduizenden unieke bezoekers bezocht, en tegelijkertijd worden meer dan 60.000 abonnees voortdurend op de hoogte gesteld van passende sollicitatiemogelijkheden.

Waarom zijn wij de voor de hand liggende keuze?

  • Sinds 2004 helpen wij meer dan 1000 universiteiten en onderzoeksinstellingen regelmatig zowel lokaal als internationaal de meest competente kandidaten te vinden.
  • Ons carrièrenetwerk bestaat uit 12 lokaal verankerde en ontwikkelde carrièreportals die elk het unieke academische milieu van het betreffende land als niche hebben.
  • Elke maand bezoeken 300.000 mensen ons netwerk. Daarnaast zijn er 60.000 abonnees bij ons geregistreerd die via e-mail gepaste vacatures ontvangen.
  • Via onze mediapartners Forskning & Framsteg (Onderzoek & Vooruitgang), Forskning (Onderzoek), Euraxess en Glassdoor wordt de exposure uitgebreid tot miljoenen Europeanen.
  • Bij de bezoekers zijn alle mogelijke disciplines en alle carrièreniveaus vertegenwoordigd.

De voordelen van bij ons adverteren

  • Niche-exposure bij zowel lokale als (optioneel) internationale kandidaten, afhankelijk van hoe breed u wilt adverteren.
  • Via ons matchingsysteem komt u direct in contact met kandidaten die precies overeenkomen met uw gewenste profiel. Zodra u uw functies via ons plaatst, worden de vacatures per mail naar de kandidaten verzonden die overeenkomen met de gewenste profielen, landelijk of internationaal.
  • Brede exposure via onze partners, waardoor u uw bereik aanzienlijk vergroot en u tegelijkertijd meer kans hebt om exact de juiste kandidaat te vinden.

Onze advertentieoplossing is uniek: u kunt als adverteerder direct in contact komen met relevante kandidaten via ons matchmail-systeem, u verspreidt nichereclame via ons carrièrenetwerk, en uw advertenties krijgen grote exposure via ons brede netwerk met nichepartners. De kans dat u via ons de juiste kandidaat zult vinden, is dus 100 procent.

Hebt u vragen over hoe u een vacature voor een bepaalde kandidaat plaatst?

Wij helpen al meer dan 10 jaar bij het vervullen van vacatures op alle wetenschappelijke gebieden. Wij geven u graag deskundig advies over het plaatsen van nieuwe vacatures. Geen enkele vraag is vreemd. U kunt 24/7 contact met ons opnemen.

en als een van de leidende carrièrenetwerken van Europa bieden wij onze klanten de mogelijkheid om te adverteren via een aantal toonaangevende Europese kranten en vakbladen.

Wie zijn de bezoekers?

University Positions trekt onderzoekers en academici uit de hele wereld. Momenteel zoeken tussen de 250.000 tot 300.000 mensen per maand actief en passief een baan in Europa via ons netwerk.

Internationaal adverteren?

Als u interesse hebt in adverteren in Europa en overige werelddelen, wordt de advertentie (Engelse tekst) ook opgenomen in de carrièreportals in ons Europese carrièrenetwerk:

Al onze regionale carrièreportals worden elke maand bezocht door duizenden relevante kandidaten die geïnteresseerd zijn in vacatures op het gebied van wetenschap en onderzoek. Elke portal heeft ook nog eens duizenden abonnees, die actief via e-mail op de hoogte blijven van het aanbod in hun wetenschappelijke vakgebieden.

PARTNERS

Samenwerkingen In tegenstelling tot vele andere vacaturesites kiezen wij ervoor om samen te werken met meerdere relevante media in Scandinavië en Europa, zodat u als adverteerder niet alleen actieve werkzoekenden bereikt, maar ook mensen die relevant nieuws lezen en die wellicht geïnteresseerd zijn in een nieuwe baan. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen gevonden wordt door University Positions, een van de toonaangevende carrièrenetwerken van Europa, maar ook door onze partners. Zo geven wij u een unieke kans om zowel actieve als passieve kandidaten aan te spreken en in relevante omgevingen reclame te maken voor uw bedrijf.

Forskning & Framsteg

Het tijdschrift \'Forskning & Framsteg\' (Onderzoek & Vooruitgang) is opgericht in 1967 en gaat over wetenschap en onderzoek in het geheel. De gangbare onderwerpen zijn onder meer astronomie, natuurkunde, milieu en ecologie, energie en technologie, geneeskunde en psychologie, natuur en dieren, geschiedenis en archeologie, filosofie en ethiek, economie, taal, cultuur en sociale wetenschappen.

Van het tijdschrift worden 41.000 exemplaren per maand verkocht. 98% wordt verstuurd naar abonnees in Scandinavië. Elk nummer wordt gelezen door 120.000 tot 150.000 mensen. Hiervan is 40% vrouw en 60% man. Net als bij FORSKNING (Onderzoek) is het vacaturegedeelte van het tijdschrift direct gekoppeld aan onze Noord-Europese portals.

Lees meer op www.fof.se

Glassdoor

Glassdoor is een van 's werelds toonaangevende carrièrenetwerken van alle categorieën. Met elke maand miljoenen bezoekers over de hele wereld krijgt u als adverteerder zeer brede exposure bij kandidaten in de relevante omgevingen. Wanneer u een advertentie plaatst via University Position, zorgen wij ervoor dat deze ook wordt gepubliceerd in het Glassdoor-netwerk.

Euraxess

Onze belangrijkste Europese partner is Euraxess, dat onze klanten extra internationaal toezicht geeft. Euraxess is een gezamenlijk initiatief van de Europese Commissie en de landen die deelnemen aan het kaderprogramma voor onzerzoek van de Europese Unie. Wanneer u een advertentie plaatst in Universitity Positions, zorgen wij ervoor dat de advertentie ook wordt gepubliceerd op Euraxess.

Advertentiemogelijkheden

Vacature

Uw advertentie wordt tot de sluitingsdatum verspreid in ons netwerk en bij onze partners, en de hele advertentietekst wordt gepubliceerd met het bedrijfslogo. We koppelen uw advertentie aan uw vacaturesysteem of als alternatief aan een specifiek e-mailadres.

Matchmail

Er wordt een e-mail gestuurd naar tienduizenden relevante kandidaten die in ons netwerk geregistreerd staan en die op de hoogte willen blijven van de laatste vacatures in ons netwerk. Wij koppelen uw advertentie aan de kandidaten die interesse getoond hebben in uw specifieke branche.

Academic World News

Read about the latest news from the academic world, you also have the opportunity to publish your own articles about your research via Academic world news & University Positions. You can connect your articles to your employer profile and boost specific adverts that you also wish to publish via University Positions. For publishing of articles please send us an e-mail with further information to: info@universitypositions.eu

New Face

Via "New face" you can read interviews and information about researchers and academics from around the world. We support both upcoming researchers early in their careers and senior academics promoting their latest research. If you want to be more present in the academic world and be a part of "New face" on University Positions via an interview about your research/biography please contact us via e-mail: info@universitypositions.eu

Banners

Werkgevers kunnen hun bedrijf en vacatures extra benadrukken via een banner met een link naar hun advertenties of naar hun eigen website. De banner wordt gepubliceerd op onze startpagina in het netwerk en op de vacaturepagina om de zichtbaarheid te vergroten. Zo kan een mogelijke kandidaat de advertentie niet missen.

Indeling:
Panorama - 1140x240px
Breed - 360x240px

Topfuncties

Met topfuncties hebben werkgevers de mogelijkheid om één of meerdere weken een ​​specifieke advertentie te plaatsen op onze startpagina van het University Positions-netwerk. Dit is om de interesse in de specifieke functie en de zichtbaarheid voor potentiële kandidaten te vergroten.

Panorama - 1140x240px

Wide - 360x240px