Voor werkzoekenden

Europa's ontmoetingsplaats voor wetenschappers

University Positions is een van de grootste carrièrenetwerken van universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstellingen van Europa. We helpen sinds begin 2004 Europese universiteiten en onderzoeksinstellingen om het meest competente en gekwalificeerde personeel te vinden.

Het carrièrenetwerk University Positions biedt een breed aanbod aan vacatures in onderzoek en hoger onderwijs uit alle Europese landen. Via University Positions kunt u de laatste carrièremogelijkheden vinden van universiteiten, hoger onderwijs en onderzoeksinstanties.

Op zoek naar een baan in een van de universiteiten of onderzoeksinstellingen in Europa?

Ons carrièrenetwerk biedt degene die een baan zoekt in de academische wereld, een verscheidenheid aan beschikbare functies aan via onze regionale portals, die de recentste vacatures van universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstellingen in het betreffende land bevatten. Om te zien welke vacatures beschikbaar zijn in elk land, klikt u verder naar een van deze portals in ons carrièrenetwerk:

Alle internationale posities zijn verzameld op onze Europese portal: www.universitypositions.eu

Ontvang de laatste vacatures direct in uw inbox

Via ons op maat gemaakte matchingsysteem krijgt u gemakkelijk en gratis de recentste vacatures die bij u passen.
Registreer u vandaag nog!